Τα βασικά για εμένα

Πληροφορίες για τον Χαράλαμπο Ματωνάκη.

Τα βασικά στοιχεία από το βιογραφικό του δημιουργού του asfalisi-ygeias.gr

Λίγα λόγια για εμένα

Είναι βασικό να γνωρίζετε με ποιον θα συνεργάζεστε

Γενικά

Γεννήθηκα τον Ιανουάριο του 1983 και μετά το πέρας των σπουδών μου ασχολούμαι επαγγελματικά αποκλειστικά με τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

 

Επαγγελματική εμπειρία

Ξεκινώντας το 2007 από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, αποφάσισα να αλλάξω επίπεδο μετακινούμενος στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ τον Σεπτέμβριο του 2008. Για να κάνω επαγγελματικότερη την παρουσία μου στο χώρο απέκτησα και την κρατική πιστοποίηση του Ασφαλιστικού Συμβούλου. Από την αρχή της σταδιοδρομίας μου δραστηριοποιούμαι αποκλειστικά σαν Ασφαλιστικός Σύμβουλος αφιερώνοντας στο επάγγελμα όλη την όρεξη, το χρόνο και τη δημιουργικότητά μου.

 

Ο στόχος μου μέσα από τη δουλειά μου

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες, τη δομή και τα προγράμματα της ΕΘΝΙΚΗΣ, προσπαθώ να δώσω στους πελάτες μου κάτι παραπάνω από ένα ασφαλιστήριο πρόγραμμα... Τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα θα έχει οικονομικές συνέπειες γι αυτούς και την οικογένειά τους. Αυτός είναι ο ρόλος του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου όπως τον αντιλαμβάνομαι, και προσπαθώ να τον εξασκήσω δημιουργώντας την απαραίτητη σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με κάθε πελάτη μου...

 

Σπουδές

Πολύτιμες γνώσεις σε θεωρητικό επίπεδο απέκτησα από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου φοίτησα από το 2000 έως το 2004 στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών και έως το 2006 στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Τα Οικονομικά είναι ''τρόπος σκέψης'' που με βοηθάει να αναπτύσσω τη δουλειά μου με σωστές βάσεις για μακροχρόνια εξέλιξη. Όσον αφορά τις ξένες γλώσσες , διαθέτω 2 Proficiency Michigan και Cambridge ενώ κατέχω και την πιστοποίηση ECDL στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

Google+   Facebook

Ματωνάκης  Χαράλαμπος
Οικονομολόγος - Ασφαλιστικός Σύμβουλος         
Edit Page