Ισόβια προγράμματα υγείας

Ισόβια ασφάλεια υγείας υπάρχει ακόμα. Σίγουρα όχι για πολύ.


Η ισόβια ασφάλιση υγείας, και οι διαφορές των προγραμμάτων αυτών από τα νέου τύπου ετήσια ανανεούμενα, έχει αρχίσει να εκτιμάται περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς όμως πολύ ετεροχρονισμένα. Αυτό γιατί είναι θέμα χρόνου όλες οι εταιρείες να καταργήσουν τα ισόβια προγράμματα για νέους ασφαλισμένους. Σήμερα, πάντως, υπάρχουν ακόμα κάποια διαθέσιμα ισόβια ασφαλιστήρια των οποίων το κόστος είναι πολύ προσιτό, σε αντιδιαστολή με τα όσα αφήνουν διάφοροι κύκλοι να εννοηθούν. Ότι δηλαδή το κόστος τους είναι απαγορευτικό κτλ κτλ.
 
Χωρίς να θέλω να υπονοήσω ότι ένα ετήσιο συμβόλαιο είναι ‘’καταστροφή’’ και ένα ισόβιο ‘’πανάκεια’’, τα δικά μου κριτήρια προάγουν σαφώς την επιλογή ενός ισόβιου προγράμματος σε σχέση με ένα συναφές ετήσια ανανεούμενο.
Η Εθνική διατηρεί, προς το παρόν, στη γκάμα της και ισόβια αλλά και ετήσια προγράμματα.
 
 
Όλα τα παραπάνω είναι απλά μια απλοϊκή προσέγγιση σε νοσοκομειακά προγράμματα. Η ασφάλιση υγείας δεν είναι μια απλή υπόθεση στην οποία κοιτάμε ‘’φυλλάδια’’ και ‘’μαζεύουμε προσφορές’’. Κάθε πρόγραμμα έχει τη χρησιμότητά του και τις λεπτομέρειές του. Είναι ένα πλάνο για τα επόμενα 30-40-50 χρόνια της ζωής σας.
Η όποια ‘’ελαφριά προσέγγιση’’ του θέματος μπορεί να έχει επιπτώσεις μη αναστρέψιμες για τη ζωή σας. Πρέπει να συνεργάζεστε με επαγγελματίες.
 
 

Τα διαθέσιμα ισόβια προγράμματα και τα ασφάλιστρα για ηλικία 35 έτη είναι τα παρακάτω