Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 00:44

Ποιο πρόγραμμα υγείας διάλεξα για το παιδί μου και γιατί;

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(23 ψήφοι)

Στις συχνές ρωτήσεις, υπάρχει μια την οποία εγώ κυρίως ήθελα να απαντήσω από την αρχή της καριέρας μου και αφορά το πρόγραμμα υγείας που διαθέτω προσωπικά. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα αρκετό κόσμο καθώς το παλιό Απεριόριστο (που διαθέτω), και γενικά προγράμματα με μηδενική απαλλαγή, δύσκολα τα προτείνω πλέον.

Η προσωπική μου επιλογή, όμως, που πολύ συχνά συμμερίζονται οι ενδιαφερόμενοι γονείς είναι αυτή που έκανα για το μικρό γιο μου.


Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που συνεργάζομαι γνωρίζουν ότι έχω πλέον ένα μικρό γιο (4+ χρονών σήμερα) και ένα από τα πολλά θέματα που με απασχόλησαν σαν νέο πατέρα είναι το τι ασφαλιστήριο υγείας θα του φτιάξω.

Πότε ξεκίνησα τη διαδικασία της αναζήτησης;

Το θέμα άρχισε να με απασχολεί σοβαρά περίπου ένα μήνα πριν τη γέννηση.

Όχι πως τότε το αποφάσισα, καθώς δεν υπήρχε αμφιβολία για το ό,τι το παιδί θα ασφαλιστεί και μάλιστα όσο νωρίτερα γίνεται. Απλά τότε ξεκινά πρακτικά ο οικονομικός προγραμματισμός για το μετά του τοκετού.

Ήξερα επίσης ότι είχα και περιθώριο 45 ημέρες μετά τη γέννηση για να ξεκινήσει η ασφάλιση, οπότε θεωρούσα ότι ‘’είχα καιρό’’.

Ποια θέματα και ανάγκες έπρεπε να σκεφτώ για να καταλήξω;

Η εμπειρία μου, έχοντας ασφαλίσει αρκετά παιδιά όλα αυτά τα χρόνια, λέει ότι τα πολύ μικρά παιδιά, αλλά και οι γονείς φυσικά, έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες πολύ συχνές και κοινές καταστάσεις.

 • Μικρές ιώσεις και κρυολογήματα τα οποία ανησυχούν πολύ έναν νέο γονιό καθώς δεν έχει την εμπειρία να τα αξιολογήσει, ούτε φυσικά το παιδί μπορεί να εξηγήσει την κατάσταση.
 • Περιστατικά που μπορεί να απαιτήσουν απλά επισκέψεις σε παιδιάτρους είτε ακόμα και ολιγοήμερες νοσηλείες, πολλές φορές όμως κατά τη διάρκεια της νύχτας ή και ημερών αργίας.
 • Από μια μεγαλύτερη ηλικία και πάνω, προκύπτουν διάφορα ατυχήματα (πτώσεις, χτυπήματα, εγκαύματα) που και αυτά χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση.
 • Πολλά προβλήματα που εμφανίζονται σε μικρά παιδιά έχουν συχνά διάγνωση συγγενούς αιτιολογίας (μια βουβωνοκήλη για παράδειγμα).
 • Η ανησυχία των γονέων και οι σημαντικές αναμονές στα ιατρεία των Δημόσιων νοσοκομείων οδηγούν στα Ιδιωτικά νοσοκομεία όπου τα κόστη είναι σημαντικά, ακόμα και για μια απλή επίσκεψη (από 60€ και άνω)

Να προσθέσουμε στα παραπάνω και τη γενική ανάγκη για μια σωστή οικονομική διαχείριση, αλλά και φυσικά την πρωταρχική σκέψη γύρω από την ασφάλιση υγείας που είναι η εξασφάλιση για κάτι σοβαρό που θα χρειαστεί ίσως 100άδες χιλιάδες ευρώ, και έχουμε τα βασικά δεδομένα για να σκεφτώ τις εναλλακτικές μου.

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις και εναλλακτικές μου.

 Αρχικά δεν υπήρχε ζήτημα για το εάν θα ασφαλιστεί το παιδί στην Εθνική Ασφαλιστική.

Όχι γιατί είναι η εταιρεία που συνεργάζομαι 13 χρόνια. Αυτός δεν είναι παράγοντας για να αποφασίσω τι είναι καλύτερο για το παιδί μου και το μέλλον του.

Κυρίως γιατί η εταιρεία αυτή έχει ούτως ή άλλως πολύ καλά προγράμματα, θα είναι πρωταγωνίστρια στην εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς για όλα τα επόμενα χρόνια, αλλά και γιατί έχω πολύ καλή γνώση της νοοτροπίας της όταν έρθει η ώρα της αποζημίωσης. Αυτοί είναι εξάλλου και γενικά οι λόγοι για τους οποίους συνεργάζομαι με την Εθνική Ασφαλιστική.

Ποια προγράμματα, λοιπόν, ταίριαζαν στα στοιχεία που έψαχνα, με δεδομένο ότι σκεφτόμουν ένα προϋπολογισμό γύρω στα 30-40€/μήνα;

Αρχικά, το θέμα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης ήταν λυμένο με οποιοδήποτε πρόγραμμα διάλεγα.

Με βάση τις συνεργασίες που υπάρχουν θα υπάρχει δωρεάν πρόσβαση σε παιδίατρο, παιδοορθοπεδικό, παιδοχειρουργό στα περισσότερα ιδιωτικά νοσοκομεία 24/7.

Αν προσθέσουμε και Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ατύχημα (ΙΦΕ) καλύπτουμε και όλα τα έξοδα εξέτασης και αγωγής από τραυματισμούς και λύνεται και αυτό. Το βασικό λοιπόν είναι να επιλέξω τη βάση. Το πρόγραμμα νοσηλείας-δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

 1. Ισόβιο ‘’Πλεονεκτικό’’ με επιπλέον χειρουργικό επίδομα για μείωση της απαλλαγής συν ΙΦΕ (47€/μήνα)

Το Best Seller της εταιρείας, το δικό μου και της αγοράς και το πρόγραμμα που έχω προτείνει στους περισσότερους όλα αυτά τα χρόνια.

Με την προσθήκη του χειρουργικού επιδόματος μπορεί να καλυφθεί και μια μικρότερη νοσηλεία (με κόστος δηλαδή μικρότερο από 1000-1500€ που αντιστοιχεί στην απαλλαγή), αλλά όχι πλήρως. Μπορεί δηλαδή να προκύψουν διάφορες χρεώσεις λόγω της απαλλαγής.

 1. Ισόβια ‘’Ολοκληρωμένη Προστασία’’ συν ΙΦΕ (73€/μήνα)

Ένα πρόγραμμα με απαλλαγή 550€ σε συμβεβλημένα νοσοκομεία η οποία όμως μηδενίζεται με οποιαδήποτε συμμετοχή ΕΟΠΥΥ.

Με τα περισσότερα νοσοκομεία – ειδικά στην Αθήνα -  να είναι συμβεβλημένα πρακτικά δεν πληρώνεις σε καμιά νοσηλεία. Έχει και επιπλέον πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων 1500€ δωρεάν και έτσι μιλάμε για κάτι πληρέστατο. Το ασφάλιστρο όμως ανεβαίνει.

 1. Ετησίως ανανεούμενο ‘’Full’’ με απαλλαγή 500€ συν ΙΦΕ (41€ / μήνα)

Η νέα σειρά προγραμμάτων που θα αντικαταστήσει σύντομα όλα τα υπόλοιπα και θα είναι η βάση των προγραμμάτων των επόμενων χρόνων.

Υπάρχει και εδώ το προνόμιο μηδενισμού της απαλλαγής σε συμβεβλημένα νοσοκομεία, καλύπτει βραχείες νοσηλείες και όχι μόνο με διανυκτέρευση, καλύπτει τις συγγενείς παθήσεις και έχει ένα πολύ καλό ασφάλιστρο. Αν ήταν και ισόβιο θα μιλάγαμε για μονόδρομο.

Που κατέληξα

Οι επιλογή περιορίστηκε μεταξύ Πλεονεκτικού και Full και εν τέλει κατέληξα στο δεύτερο.

Εφόσον το ασφάλιστρο είναι το ίδιο, για εμένα τη δεδομένη στιγμή κέρδισε με μικρή διαφορά η κάλυψη των συγγενών παθήσεων.

Ναι μεν είμαι γενικά πιο κοντά στα ισόβια προγράμματα, αλλά όταν μιλάμε για ένα νεογέννητο παιδί η αβεβαιότητα είναι πιο μεγάλη όσον αφορά το ιατρικό του ιστορικό σε σχέση με ένα παιδί 5 ετών π.χ. όπου γνωρίζουμε καλύτερα εάν υπάρχει κάποιο εκ γενετής θέμα υγείας.


Προτίμησα λοιπόν να καλύψω όσο πιο πολλά ενδεχόμενα γίνεται εξ αρχής με ένα σύγχρονο και εξελίξιμο πρόγραμμα, με την παραχώρηση ότι μπορεί στο μέλλον να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση που ίσως δεν με ικανοποιεί (αυτή είναι και η σημαντική διαφορά του ισόβιου προγράμματος από το ετησίως ανανεούμενο).


Έτσι αυτή τη στιγμή έχω εξασφαλίσει συνολικά

 • 100% κάλυψη παγκοσμίως μέχρι 1.500.000€ για το μεγαλύτερο δυνατό πλήθος περιπτώσεων που υπάρχει διαθέσιμο στην ασφαλιστική αγορά. Ό,τι και να προκύψει θα υπάρχουν τα χρήματα για να το αντιμετωπίσουμε όπου νομίζουμε καλύτερα.
 • 24ωρη πρόσβαση σε γιατρούς ιδιωτικών νοσοκομείων για να αντιμετωπίσω κάθε έκτακτο περιστατικό ασθένειας.
 • Ένα πλαφόν 1000€ για έξοδα που θα προκύψουν από ατύχημα (π.χ. ράμματα ή φυσιοθεραπείες).
 • Ένα ασφάλιστρο που θα μπορώ να το πληρώνω και σήμερα και σε 10 χρόνια χωρίς να προβληματίζομαι ιδιαίτερα, αφήνοντας και περιθώριο να μπαίνουν και κάποια χρήματα στο αποταμιευτικό του πρόγραμμα για τις σπουδές του.

Η παραπάνω απόφαση αποτελεί αποτέλεσμα των επαγγελματικών μου εμπειριών σε συνδυασμό όμως και με προσωπικές παραμέτρους και προτιμήσεις (ασφάλιστρα, πρόσβαση σε ιδιωτικά νοσοκομεία στην Αθήνα, ευαισθησία αναφορικά με τις συγγενείς παθήσεις λόγω προσωπικών εμπειριών κ.α.)

Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάθε γονιός πρέπει να κάνει αυτό ακριβώς τον συνδυασμό καλύψεων.

Αν π.χ. μιλάμε για 5χρονο παιδί, αν είχε κάτι συγγενές λογικά θα είχε εμφανιστεί ήδη. Άρα γιατί να μην πάρει το Πλεονεκτικό, ακόμα και χωρίς επιπλέον καλύψεις;

Ή αν ένας γονιός σε κάποια μικρή πόλη θέλει να εξασφαλίσει απλά την πολύ δύσκολη περίπτωση, φυσικά και το Full με απαλλαγή 6.000€ είναι αυτό που χρειάζεται και τίποτα παραπάνω.

Δεν υπάρχει λοιπόν μια γενική λύση για όλους στο θέμα της ασφάλισης.

Το βασικό είναι να μιλάμε με επαγγελματίες οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και εξειδίκευση ώστε να επιλέξουμε το καλύτερο δυνατό με βάση τις δικές μας ανάγκες και δεδομένα.

 


Θέλετε να συζητήσουμε μαζί για την ασφάλιση του παιδιού σας; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα έρθουμε σε επαφή άμεσα.

Ματωνάκης Χαράλαμπος

Διαβάστηκε 2964 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 12:17

Σας ενδιαφέρει η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;

Σίγουρα μπορούμε να βρούμε μια λύση που να σας καλύπτει.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ

Ηράκλειο | Αθήνα | Θεσσαλονίκη

Ενιαία γραμμή επικοινωνίας: 211 800 4634

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ 

 • Κατερίνα Γαλανού (Δημοσιογράφος - Αθήνα)

  Εξαιρετική η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Άκρως επαγγελματική με το σωστό βαθμό οικειότητας. Βοηθάει τον πελάτη της Εθνικής να έχει την αίσθηση ενός πολύ σοβαρού επαγγελματία και ταυτοχρόνως ενός ανθρώπου πρόθυμου να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν "παγιδεύει" τον πελάτη, επισημαίνει με σχολαστικότητα τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να είναι κρίσιμες και ανταποκρίνεται με εξαιρετική συνέπεια και ταχύτητα στα αιτήματα ή τις απορίες. Είναι ένας ευπρόσωπος ασφαλιστικός σύμβουλος. Μέχρι στιγμής η επικοινωνία μου με την Εθνική με σύνδεσμο τον κ. Ματωνάκη είναι εξαιρετική. Προσβλέπω το ίδιο και στο μέλλον.
 • Μαρία Κούνα (Ιδ. Υπάλληλος - Γλυφάδα Αττικής)

  Ο κος Ματωνάκης με κέρδισε πριν καν τον γνωρίσω μέσα απο την εξαιρετική ιστοσελίδα του. Συνεργαστήκαμε εξ' ολοκλήρου διαδικτυακά κ από την πρώτη κιόλας ηλεκτρονική μας επικοινωνία κατάλαβα οτι βρήκα αυτό που ζητούσα σε έναν συνεργάτη. Είναι εξαιρετικά καταρτισμένος κ έτοιμος να απαντήσει με σαφήνεια σε ό,τι ακριβώς ερωτηθεί χωρις να ξεφεύγει ποτέ από το θέμα, χωρίς κλισέ κ γενικότητες. Αν και σε τόσο νεαρή ηλικία είναι απο τους πιο σωστούς επαγγελματίες που γνωρίζω.
 • Ρένα Παρασκευοπούλου (Ιδ. Υπάλληλος - Αγία Παρασκευή Αττικής)

  Ο κύριος Ματωνάκης είναι για εμένα ο ορισμός του σωστού επαγγελματία. Είναι τρομερά άμεσος, αφιερώνει πολύ χρόνο για να πείσει με επιχειρήματα και να προτείνει τη σωστή εξατομικευμένη λύση σε κάθε πελάτη του, του οποίου τις ανάγκες κατανοεί πρώτα βαθιά. Η επιβεβαίωση για τη σωστή επιλογή που έκανα - και σε επίπεδο ασφαλιστή και σε επίπεδο εταιρείας - ήρθε, όταν σε ένα μόλις μήνα έτυχε περιστατικό στο ένα παιδί μου, όπου με την καθοδήγηση του κύριου Ματωνάκη και τις άρτιες διαδικασίες της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποζημιωθήκαμε άμεσα...

 • Μαρία Κανταρέλη (Αθήνα)

  Απόλυτα ικανοποιητική η επαφή μας. Προσπαθει να εντοπίσει και να εξηγήσει τα δυσνόητα και πιο σημαντικά σημεία ενος συμβολαίου ετσι ωστε κάθε ενδιαφερόμενος για νέα ασφάλεια να μπορεί να αξιολογήσει εναλλακτικές λύσεις. Είναι πολύ εξυπηρετικός από τη φύση του και κάνοντας εξαιρετική χρήση της τεχνολογίας απλοποιεί την ζωή όλων.
 • Κωνσταντίνος Αντωνίου (Ιδιωτικός Υπάλληλος - Αθήνα)

  Κατατοπιστικότατο site.Δεν υπήρχε πίεση. Η γραπτή πρόταση ήταν πλήρης γενικά αλλά και εξατομικευμένη. Γρήγορη, θετική και πλήρης ανταπόκριση. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας μας.
 • Ιωάννης Γιαννακόπουλος (Προγραμματιστής Η/Υ - Μαρούσι Αττικής)

  ο κ. Ματωνάκης είναι σωστός επαγγελματίας, γνώστης του ασφαλιστικού κλάδου, φιλικός και πάντοτε πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία/ερώτηση. Βασικό χαρακτηριστικό του επίσης είναι ότι απαντά πάντοτε επί του θέματος (to the point).
 • Δημήτρης Ζαχαρίας (Ιδιωτικός Υπάλληλος - Πειραιάς)

  Από την έρευνα αγοράς μου θεώρησα τον κύριο Ματωνάκη ως τον πλέον επαγγελματία από τις εναλλακτικές μου. Φιλικός , προσιτός , ανθρώπινος , εξαιρετικά ενημερωμένος για το αντικείμενο εργασίας του, κατάλαβε αμέσως τις απαιτήσεις και τις ανάγκες μου αποσπώντας την εμπιστοσύνη μου . Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας που συνδυάζει την απλότητα και την συνέπεια με υψηλού επαγγελματικού επιπέδου συνεργασία .
 • Γεώργιος Μπέκας (Ιδιωτικός Υπάλληλος - Πειραιάς)

  Στον κο Ματωνάκη διακρίνω έναν γνώστη του αντικειμένου, άψογο επαγγελματία, και άμεσα διαθέσιμο με όλους τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας. Αν και δεν τον γνώριζα προσωπικά, έπειτα από αρκετό καιρό συζητήσεων και όντας λιγάκι δύσπιστος στο θέμα ασφάλειες υγείας μέσω διαδικτύου (παρόλο που είμαι γνώστης των νέων τεχνολογιών και των υπηρεσιών μέσω διαδικτύου - χώρος άλλωστε στον οποίο δραστηριοποιούμαι και εγώ), με προβλημάτισε το γεγονός της απόστασης, και ότι σε ενδεχόμενη ανάγκη ο ασφαλιστής μου θα βρίσκεται αρκετά μακριά.....
 • Νικολέτα Χαλκιαδάκη (Ιδιωτική Υπάλληλος - Αθήνα)

  Άψογος. Αποζημιώθηκα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.
 • Εμμανουήλ Φορτσάκης (Πολιτικός Μηχανικός Ηράκλειο Κρήτης)

  Κάθε Ασφαλιστική Εταιρεία κρίνεται κύρια την στιγμή που θα κλιθεί να αποζημιώσει τον Ασφαλισμένο. Μέχρι εκείνη την στιγμή η όποια κρίση αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίας από τον Ασφαλιστή προς τον Ασφαλισμένο. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να κρίνω την Εθνική Ασφαλιστική για θέματα αποζημίωσης. Εξαιρετικός στην δουλειά του. Αποτελεί τιμή για την Εθνική Ασφαλιστική να έχει τέτοια στελέχη!
 • Κωνσταντίνος Φρουδαράκης (Μηχανολόγος - Ηράκλειο Κρήτης)

  Η Εθνική δεν είναι η φθηνότερη ασφαλιστική αλλά είναι η ασφαλέστερη επιλογή όσον αφορά την ταχύτητα και την πληρότητα των αποζημιώσεων σε περίπτωση που αυτές απαιτούνται. Ο κ.Ματωνάκης είναι άψογος στην δουλεία του και ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του άμεσα. Κατά περιπτώσεις μάλιστα, ασχολείται με τις ανάγκες των πελατών του πέρα των τυπικών του υποχρεώσεων.
 • Γεώργιος Αναστασάκης (Επιχειρηματίας - Ηράκλειο Κρήτης)

  Πολύ άμεσος και διευκρινιστικός. Η Εθνική εμπνέει σιγουριά.
 • Ιωάννης Χαραλαμπίδης (Φιλόλογος - Ηράκλειο Κρήτης)

  Εξαιρετικά επαγγελματικός αλλά και πολύ ανθρώπινος, σοβαρός, γνώστης του αντικειμένου και αξιόπιστος. Τον εμπιστεύομαι. Αν είχα τη δυνατότητα θα έκανα και άλλα συμβόλαια ασφαλιστικής κάλυψης μαζί του. Σαν εταιρεία η Εθνική είναι αξιόπιστη, σοβαρή, υπεύθυνη και επαγγελματική. Λίγο ακριβότερη από ανταγωνιστές.
 • Στέφανος Αναστασάκης (Επιχειρηματίας - Ηράκλειο Κρήτης)

  Η συνεργασία μας παραμένει άψογη χωρίς κανένα μελανό σημείο. Πάντα ενημερωμένος, εξυπηρετικός και άμεσα διαθέσιμος. Στοιχεία πολύ βασικά για τον κλάδο.
 • Βασιλική Βεριβάκη (Επιχειρηματίας - Χανιά)

  Ο κ. Ματωνάκης είναι πολύ εξυπηρετικός και άψογος στην συνεργασία μας.Όποτε χρειάστηκα την βοήθειά του ήταν άμεση.
 • Γεώργιος Σφίγγας (Επιχειρηματίας - Ηράκλειο Κρήτης)

  Σε κάθε περίπτωση με εξυπηρέτησε απολύτως ικανοποιητικά (10)
 • Αναστασία Μπουχούρα (Επιχειρηματίας - Ηράκλειο)

  Ο δικός μας άνθρωπος. Ήρεμος και εξυπηρετικός.
 • Απόστολος Αγραφιώτης (Οδηγός Ταξί - Τρίκαλα)

  Πολύ καλός επαγγελματίας. Άμεση εξυπηρέτηση σε ό,τι και όποια ώρα ήθελα.
 • Νικ. Λεμονάκης ( Επιχειρηματίας - Ηράκλειο)

  Η Εθνική νομίζω ότι είναι από τις καλές ασφαλιστικές αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια ώστε ο πελάτης να αποκτήσει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Ο κ. Ματωνάκης είναι αξιόλογος και συνεργάσιμος.
 • Γεώργιος Λαπιδάκης (Χειρουργός - Ηράκλειο Κρήτης)

  Αποζημιώθηκα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.
 • Μαρία Δημητράκη (Φιλόλογος - Ηράκλειο Κρήτης)

  O κ. Ματωνάκης είναι ένας αξιόλογος επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου του και όποτε τον χρειάστηκα με εξυπηρέτησε απολύτως ικανοποιητικά!
 • Παναγιώτης Σαράφογλου (Ιδιωτικός Υπάλληλος - Αθήνα)

  Από την πρώτη κιόλας επαφή αντιλήφθηκα ότι είχα να κάνω με έναν αξιόλογο επαγγελματία, ειλικρινή και αξιόπιστο. Έχοντας ήδη επικοινωνία με άλλους επαγγελματίες ασφαλιστές στο παρελθόν, και όντας ήδη ασφαλισμένος, γνώριζα τι ακριβώς ζητούσα και τι περίμενα από την επικοινωνία μου. ο κος Ματωνάκης ανταποκρίθηκε με ειλικρίνεια και αμεσότητα, στάθηκε επακριβώς στις ανάγκες μου, δεν προσπάθησε δόλια να με παρασύρει σε ¨λάθος κατεύθυνση'', μου παρουσίασε τα θετικά της δικής του πρότασης, αλλά και τα θετικά σημεία του συμβολαίου που ήδη είχα, και με άφησε να κάνω μια αντικειμενική αξιολόγηση....
 • Δημήτριος Γρίβας (Δικηγόρος - Αθήνα)

  Σύγχρονη ιστοσελίδα, καλή τηλεφωνική επικοινωνία και σωστός γραπτός λόγος.
 • Αθανάσιος Ζέρβας (Καθηγητής Ξένων Γλωσσών - Κόρινθος)

  Ο κ. Ματωνάκης είναι ευγενής, φιλικός, άρτια καταρτισμένος και επαγγελματίας στο χώρο των οικονομικών και ασφαλίσεων, εξυπηρετικότατος, άμεσος στην επαφή του μαζί σου, ταχύτατος στις απαντήσεις του και απόλυτα κατανοητός!! Προσφέρει με πολύ καλή διάθεση τις γνώσεις του, συμμερίζεται τις αγωνίες σου, απαντά με απόλυτη σαφήνεια σε όλες σου τις ερωτήσεις και δεν είναι καθόλου πιεστικός! Δίνει χρόνο και χώρο σε κάθε συνομιλητή του να σκεφτεί και να αποφασίσει ανεπηρέαστος! Είναι άψογος στη συνεργασία μας!
 • test

  Δείτε όλα τα σχόλια

   

  ΟΔΗΓΟΙ

   

  10 σημεία για να επιλέξετε πρόγραμμα υγείας

  Η μεθοδολογία του my advisor ώστε να μπορέσετε να αξιολογήσετε αποτελεσματικά ένα ασφαλιστήριο υγείας.

  Πως επιλέγουμε ασφαλιστικό σύμβουλο

  Δέκα σημεία για να μπορέσετε να κρίνετε εάν ένας ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της υπηρεσίας.

  Ισόβια και ετήσια συμβόλαια

  Οι ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των δύο τύπων ασφαλιστηρίων υγείας